}

Lunes - Viernes 09:00-21:00

No cerramos a mediodía

Av. de la Pau, 26
Mollerussa

Solidaritat

Dental Office, Clínica solidària

Des de la seva obertura, el nostre centre ha apostat per realitzar una funció solidària, per aquest motiu part del que els nostres pacients paguen pels seus tractaments va destinat als diferents projectes de les ONG’S Dentistas Sin Fronteras (Projecte Santo Domingo) i Fundación Vicente Ferrer (Projecte Índia).

Les nostres labors solidàries van des d’exposicions fotogràfiques benèfiques, recollida de material escolar que els nostres doctors s’encarreguen de lliurar personalment, fins l’aportació dels nostres coneixements i treballs a la mateixa Índia i República Dominicana, que són principalment les zones on aquestes ONG’s actuen, i que durant tots els mesos d’estiu una part del nostre personal visita.

Les contribucions econòmiques van destinades a la construcció de potabilitzadores, a programes de nous domicilis a camperols i atenció als seus habitants, persones amb escassos recursos, que gairebé mai havien estat visitades anteriorment per dentistes, també fem atenció a discapacitats i programes escolars, entre altres.

Però la nostra clínica no solament vol ser solidària amb les persones de fora si no que també vol donar suport als habitants de la nostra població i rodalies. Per aquest motiu, vam realitzar l’aportació de lots de Nadal a famílies del Pla d’Urgell amb pocs recursos econòmics, gestionat per Creu Roja Mollerussa.

La nostra filosofia es cuidar les persones.

Us mostrem algunes imatges de les nostres activitats solidàries

Share This