}

Lunes - Viernes 09:00-21:00

No cerramos a mediodía

Av. de la Pau, 26 Mollerussa

Protesis

Tenir un somriure bonic i saludable és important per als nostres pacients.

Tenir un somriure bonic i saludable és important també per als pacients portadors de pròtesis dentals. Per això oferim serveis personalitzats per dentadures postisses que satisfan les necessitats dels portadors de pròtesis dentals i els garanteixen un alt nivell de confort.

Què són les pròtesis dentals?

Les pròtesis dentals són dents de reemplaçament d’aspecte natural sense fixació permanent, és a dir que es poden retirar de la boca a voluntat. Hi ha dos tipus de pròtesis: completa i parcial.

Dentadures completes es dóna als pacients quan totes les dents naturals s’han eliminat. Les dentadures completes convencionals es col·loquen després de que la geniva s’hagi curat, això pot ser passats diversos mesos. Les dentadures completes immediates es col·loquen immediatament després que les dents hagin estat retirades i poden requerir ajustaments freqüents durant els primers mesos d’ús.

Les dentadures parcials estan unides a una estructura de metall que està connectada a les dents naturals i s’utilitzen per omplir l’espai que deixen les dents permanents que s’han eliminat. Les dentadures parcials es consideren una alternativa als ponts amovibles.

¿Interesado?
Contáctanos y reserva tu visita

Com puc saber si les pròtesis són l’elecció correcta per a mi?

Les pròtesis no serveixen per a tots els casos. Si ens vol consultar sobre les pròtesis i vol que comprovem a la nostra clínica si són l’opció correcta per a vostè, si us plau no dubti en concertar una visita. El nostre equip estarà encantat de respondre a qualsevol pregunta que pugui tenir, i podem determinar el millor tipus de tractament perquè gaudeixi de la millor salut dental.

Share This
× Clic per concertar visita per whatsapp