}

Lunes - Viernes 09:00-21:00

No cerramos a mediodía

Av. de la Pau, 26 Mollerussa

Ortodòncia

És el tractament per corregir defectes i malformacions de les dents.

L’ortodòncia és la branca de l’odontologia que s’encarrega de l’estudi de les malformacions i dels defectes de la dentadura. Es coneix com a ortodòncia, d’altra banda, el tractament dedicat a corregir aquests defectes. El tractament d’ortodòncia es pot realitzar de dues maneres segons el tipus de forces que s’apliquin. Les tècniques emprades es poden dividir en dos grups, principalment: fixes i no fixes.

Amb la tècnica fixa, el resultat s’aconsegueix amb elements adherits a les dents (bandes i brackets) als quals s’ancora fermament uns fins arcs elàstics d’aliatge metàl·lic (níquel-titani) mitjançant un conjunt de lligadures.

¿Interesado?
Contáctanos y reserva tu visita

Ortodòncia invisible

Cal destacar també l’ortodòncia invisible, una nova tècnica que ha revolucionat les possibilitats de tractament al món de l’ortodòncia. L’ortodòncia invisible, com el seu nom indica, ens permet de corregir la posició dental sense que ningú se n’adoni. Només el pacient sap que porta ortodòncia.

Ortodòncia infantil

Per als nens és important gaudir d’un ambient agradable i una atenció a la seva mida. Per això l’ortodòncia infantil a Lleida té en la nostra clínica dental un còmplice dels petits i un aliat dels pares per fer que els nens i nenes vagin amb un somriure a la consulta del dentista.

Share This
× Clic per concertar visita per whatsapp