}

Lunes - Viernes 09:00-21:00

No cerramos a mediodía

Av. de la Pau, 26
Mollerussa

Odontologia general i conservadora

Tractem i prevenim de les malalties de les dents, les genives, la llengua, el paladar, la mucosa oral, les glàndules salivals i altres estructures anatòmiques implicades en la salut.

Odontologia general

L’odontologia general és l’especialitat mèdica que s’encarrega del diagnòstic, tractament i prevenció de les malalties de les dents, les genives, la llengua, el paladar, la mucosa oral, les glàndules salivals i altres estructures anatòmiques implicades en la salut dels elements esmentats, com ara els llavis, les amígdales, la orofaringe i l’articulació temporomandibular.

Habitualment, l’especialista en odontologia general serà l’encarregat de realitzar les teves revisions rutinàries tret que estiguis sota tractament per implants dentals, ortodòncia, etc. En aquest cas, els responsables de cada especialitat s’encarregaran de realitzar les revisions conjuntament amb l’especialista en odontologia general.

¿Interesado?

Contáctanos y reserva tu visita

Odontologia conservadora

L’odontologia conservadora ens permet guarir les càries en totes les seves fases, des de la menor a la major destrucció de l’estructura dental. El tractament de la càries dental es basa en l’eliminació de la zona afectada i la posterior reconstrucció del teixit perdut per materials biocompatibles, en aquest cas, resines compostes.

La higiene oral i la fluorització també formen part de l’odontologia conservadora, protegint l’esmalt de les dents i les genives.

A dia d’avui, l’odontologia restauradora engloba moltes possibilitats quant a la tècnica i materials de restauració, aconseguint una excel·lent rehabilitació de l’anatomia de cadascuna de les peces dentals amb grans resultats estètics.

Share This