}

Lunes - Viernes 09:00-21:00

No cerramos a mediodía

Av. de la Pau, 26 Mollerussa

Implants

Quan falten dents, la boca pot canviar i fins i tot fer que la cara sembli més vell. Els implants són una gran alternativa per reemplaçar les dents que falten perquè pugui parlar, mastegar i somriure amb confiança

Si li falten dents, és fonamental poder reemplaçar per reequilibrar l’articulació de les dents. En una dentició incompleta mastegar i menjar pot desestabilitzar la seva mossegada i causar molèsties. Quan falten dents, la boca pot canviar i fins i tot fer que la cara sembli més vell. Els implants són una gran alternativa per reemplaçar les dents que falten perquè pugui parlar, mastegar i somriure amb confiança.

Un implant és una nova dent de metall i porcellana que s’assembla a una dent natural. Es compon de dues parts principals: un és el cos de l’implant de titani que substitueix l’arrel absent, i la segona part és la corona del color de la dent que està encaixada a la part superior de l’implant. Amb el tractament implantològic, pot somriure amb confiança sabent que ningú sospitarà que vostè té una dent implantada.

A més de substituir les dents, els implants proporcionen un excel·lent suport i estabilitat per les pròtesis dentals, pròtesis d’ancoratge especialment baixes que tendeixen a canviar quan parla o mastega. Per als pacients amb pròtesis parcials removibles, els implants poden reemplaçar les dents que falten perquè tingui un somriure més natural.

Si es mantenen adequadament, els implants poden durar tota la vida.

¿Interesado?
Contáctanos y reserva tu visita

Raons per aplicar implants dentals

Reemplaçar una o més dents perdudes sense afectar les dents adjacents.
Solucionar el dolor en les articulacions o els problemes causats per la mala articulació de les dents en l’espai de la dent que falta.
Restaurar el somriure per millorar la confiança del pacient.
Millorar l’expressió facial.
Donar suport a un pont o a una pròtesi, fent-los més segurs i còmodes.

Share This
× Clic per concertar visita per whatsapp