}

Lunes - Viernes 09:00-21:00

No cerramos a mediodía

Av. de la Pau, 26
Mollerussa

Filosofia

La nostra filosofia és cuidar de les persones

El disseny, comoditats i tracte personal de la nostra clínica farà que t’agradi anar al dentista. Des de tablets per nens, triar la música que vols escoltar mentre et tractem o gaudir de la nostra fragància exclusiva pensada pel relax i evitar “l’olor a dentista”, box decorats amb fotografies que et transportaran a llocs llunyans i els colors de les nostres instal·lacions basats en la cromoteràpia, des dels uniformes a les parets, tot el conjunt segur que et fa sentir molt còmode a la nostra consulta.

A més, estem a l’avantguarda dels últims tractaments dentals convencionals i estètics com la ortodòncia invisible, carilles de zirconi (metall blanc) o tots els tractaments amb CAD CAM (programa informàtic d’elaboració de pròtesis), i si vols anar més enllà tractamens de medicina estètica facial per millorar l’aspecte de la teva pell.

Hem volgut integrar el concepte DENTALSPA amb un equip de professionals amb anys d’experiència en les disciplines de la implantologia, periodòncia, pròtesis, ortodòncia, odontologia conservadora i infantil de la mà de professionals vinguts de l’Hospital Sant Joan de Déu per tractar tot allò que fa referència a la salut buco-dental.

Els anys d’experìencia ens han fet veure i entendre que els problemes bucals van totalment lligats a la resta del cos, es tracta doncs de trobar l’equilibri.

¿Interesado?

Contáctanos y reserva tu visita

Dental Office, clínica solidària

Des de a seva obertura el nostre centre ha apostat per realitzar una funció solidària, per aquest motiu part del que els nostres pacients paguen pels seus tractaments va destinat als diferents projectes de les ONG’s Dentistas Sin Fronteras (Projecte Santo Domingo) i Fundación Vicente Ferrer (Projecte Índia).

Les nostres labors solidàries van des d’exposicions fotogràfiques benèfiques, recollida de material escolar que els nostres doctors s’encarreguen de lliurar personalment, fins l’aportació dels nostres coneixements i treballs a la mateixa Índia i República Dominicana, que són principalment les zones on aquestes ONG actuen. Les contribucions econòmiques van destinades a la construcció de potabilitzadores, a programes de nous domicilis a camperols i atenció als seus habitants, persones amb escassos recursos, que gairebé mai havien estat visitades anteriorment per dentistes. També fem atenció a discapacitats i programes escolars.

Però la nostra clínica no vol ser solidària només amb les persones de fora si no que també vol donar suport als habitants de la nostra població i rodalies. Per aquest motiu, es realitzen aportacions de lots de Nadal a famílies del Pla d’Urgell amb pocs recursos econòmics, gestionat per Creu Roja Mollerussa. La nostra filosofia és cuidar de les persones.

Share This