}

Lunes - Viernes 09:00-21:00

No cerramos a mediodía

Av. de la Pau, 26
Mollerussa

Estètica Facial

¿Interesado?

Contáctanos y reserva tu visita

Mesoteràpia

Tractament estètic que aporta hidratació interna, mimetitza la pell de la juventut, Il·lumina, omple arrugues lleus de cara, coll i escot. S’aplica a través d’infiltracions d’àcid hialurònic reticulat (a un segon nivell de la pell) o no reticulat (a un primer nivell de la pell) en sessions de 30 minuts en cara. El tractament el realitza el Dr. Rubianes (implantòleg i especialista en cirurgia facial).

També es realitzem infiltracions amb productes naturals homeopàtics a un primer nivell de la pell aplicat per cara, llavis, coll i escot. El tractament el realitzar la nostra enfermera Montse Ros especialista en estètica facial.

Beneficis estètics

Eliminació d’arrugues i línies d’expressió
Tonicitat, fermesa i humitat
Eliminació i tractament de l’acne
Suavitza taques
Bosses als ulls

Eliminació de berrugues

Les berrugues consisteixen en petits creixements de la pell inofensius i indolors però generalment considerats com a poc estètics i poden aparèixer en diferents llocs del cos.

Cal tenir en compte que, encara que no solen ser perilloses en la majoria de casos sí poden ser contagioses entre persones o fins i tot en la mateixa persona ja que són provocades pel virus del papil·loma humà. 

Hi ha diversos tractaments que l’ajuden a l’eliminació de berrugues en el seu cos, des de tallar la berruga fins a cremar-la, crioteràpia, cirurgia làser o aplicació de cantaridina, i fins i tot s’utilitzen productes estètics i remeis naturals per a l’eliminació d’aquestes.

Toxina botulínica

La toxina botulínica consisteix en una neurotoxina formada per un bacteri anomenat Clostridium Botulinum que crea paràlisi muscular per tractar certes malalties neurològiques, però també s’utilitza amb fins estètics. 

Cada vegada es fan més tractaments cosmètics amb injeccions de toxina botulínica per millorar temporalment les línies de la pell de l’entrecella, potes de gall i front de forma mínimament invasiva. 

Abans de que es sotmeti a un tractament amb toxina botulínica li recomanem que consulti amb un professional qualificat que valori el cas concret i li ofereixi una solució personalitzada.

Fils tensors

Els fils tensors facials són un tractament indolor i natural mitjançant el qual es teixeix un entramat de fils molt fins creuats amb l’objectiu  de subjectar el teixit facial. El seu material permet formar teixit de suport al produir fibroplastos i col·lagen al voltant del fil.

És recomanable recórrer als fils tensors o fils màgics a partir dels 35 anys, quan es comencen a notar els primers signes de flacciditat facial, ja que permeten redefinir el contorn natural rejovenint la pell i donant-li més elasticitat, vitalitat i lluminositat.

Se solen aplicar a les gales, papada, coll, contorn mandibular i zona peribucal formant un mena de lífting immediat. Es recomanen en cas de patir de pell flàccida, petites arrugues i plecs nasogenians. 

Hidroxiapatita càlcica

Arrugues, flacciditat, pèrdua de volum són alguns dels signes clars de l’envelliment. Com els combatem? Un dels tractaments més innovadors en el camp de la medicina estètica per rejovenir el rostre és la Hidroxiapatita càlcia. 

És un estimulador de col·làgen natural que actua a la zona aplicada com un lífitng facial immediat i durador, gràcies a la seva super elevada viscositat i elasticitat. Amb aquest tractament recuperaràs el volum de la teva pell i tractarem la flacciditat de forma instantània. És un tractament que no requereix cirurgia, és un procès ràpid i senzill. 

Tractament d’àcid hilurònic

L’àcid hialurònic ésun component que trobem de forma natural al nostre propi cos, especialment en articulacions, cartílags i pell. Amb el pas del temps les notres reserves naturals d’àcid hialurònic disminueixen notablement provocant l’envelliment de la nostra pell, la pèrdua de fermesa, la flacciditat, les apariciones d’arrugues…

La seva propietat regeneradora i reconstituent l’ha convertit en una de les tèncniques més emprades per recuperar la fermesa de la cara, augmentar el volum i l’hidratació de la pell.

¿T’interessa?

demana cita ara

Share This