}

Lunes - Viernes 09:00-21:00

No cerramos a mediodía

Av. de la Pau, 26
Mollerussa

Estètica Dental

El somriure té un paper important en les relacions socials i laborals

L’estètica dental en l’actualitat s’ha convertit en una de les especialitats mes demanades pels nostres pacients. El somriure té un paper important en les relacions socials i laborals. És ideal que hi hagi una relació harmònica entre la posició, la forma i el color de les dents.
A la nostra clínica et podem crear un somriure personalitzat i bonic, però sobretot saludable.

¿Interesado?

Contáctanos y reserva tu visita

Disposem dels següents tractaments dentals estètics:

Carilles de porcellana

Són fines conxes a mida dissenyades per cobrir el costat frontal de les dents. Fetes de materials del color de la dent, les carilles s’usen per tractar els espais entre les dents i les dents que estan estellats o desgastats, amb taques permanents, amb malformacions o una mica girats. Poden aconseguir resoldre alteracions estètiques com ara, tancament de diastemes, restauracions complertes per dents desgastades o fracturades i fins i tot es pot modificar la mida i forma de les dents.

Corones de zirconi

El nucli de zirconi substitueix al metall que forma part de l’interior de les corones de porcellana, totalment reforçades per que puguin suportar la força mastegadora sense trencar-se, l’avantatge es que al ser blanc proporciona estèticament us aspecte més natural.

Blanquejament dental

BLANQUEJAMENT EXPRESS HD
Es realitza a la clínica amb una làmpada específica i aplicant un principi actiu que produeix una oxigenació de les peces dentals aclarint-ne el color un to. Sistema sense dolor i totalment segur, no desgasta l’esmalt.

BLANQUEJAMENT ULTRA WHITE
Es realitza a la clínica amb una làmpada específica i aplicant un principi actiu que produeix una oxigenació de les peces dentals aclarint-ne el color diversos tons en diverses sessions de 30 minuts, millorant la seva lluminositat. Sistema sense dolor i totalment segur, no desgasta l’esmalt.

BLANQUEJAMENT HOME
Tractament blanquejador fet a casa aplicant un principi actiu que produeix una oxigenació de les peces dentals aclarint-ne el color diversos tons durant 40 minuts al dia durant 4 setmanes. Sistema sense dolor i totalment segur, no desgasta l’esmalt.

Joieria dental

Aquesta és una branca que sorgeix de l’estètica i que mitjançant una mostra de gemmes de colors, permet il•luminar el somriure amb un brillant. És totalment innocua i reversible, de forma que no modifica l’estructura dental.

Share This