}

Lunes - Viernes 09:00-21:00

No cerramos a mediodía

Av. de la Pau, 26
Mollerussa

Pacients Satisfets

“El resultat de l’ortodoncia és molt favorable, tant pel tracte personal rebut per les treballadores de la clínica, com per tot el procés de les meves dents, al principi hem va fer una mica de por però ho he portat molt bé i he pogut fer vida normal i menjar de tot, he confiat en aquesta clínica, tant és així que he aconsellat a tota la meva família per a què confiïn la seva salut dental a Dental Office. ”

Zaida Martin Doblas

El Palau d’Anglesola

“Abans d’anar al Dental Office, anar al dentista era posar-me nerviosa, ara des de que vaig a Dental Office anar al dentista és anar a veure amics!!!! Són uns grans professionals, sempre et reben amb un somriure.”

Montse Escobedo Farré

Vila-sana

“Molt bé la gent, el tracte, és com la meva familia, i sobretot les dents em van molt bé i els massatges de meravella, tinc molt bon record del Fèlix que va ser el primer fisioterapeuta que em va tractar a la clínica, però la que tenen ara m’encanta, de tant en tant les vinc a veure per què les considero amigues meves. El meu marit ara ha començat a venir a la clínica també.”

Ana Mulero Gonzalez

Mollerussa

¿Interesado?

Contáctanos y reserva tu visita

“Per part de Dental Office he rebut sempre un tracte molt proper i professional. Una clínica amb un gran equip i un servei molt complet. Sens dubte, una molt bona opció per cuidar del teu somriure”

Laura Ferrer Morales

Mollerussa

“He quedat molt content, he fet venir molta gent del poble del Palau que em pregunten què tal m’ha anat el tractament, ja que he estat un temps venint per què m’he ficat implants.”

Josep Mª Piñol Raurich

El Palau d’Anglesola

“Tenia pànic als dentistes abans de conèixer la Doctora Carme i el seu equip. La professionalitat, tracte i paciència que proporcionen als seus pacients, juntament amb els excel·lents resultats, han fet de mi una altra persona. Ara tinc una dentadura útil i bonica, a més a més de confiança en aquesta clínica. Moltes gràcies per tot.”

Trinitat Olivé Pallàs

Castellnou de Seana

“Després de perdre algunes peces em van recomanar fer-me una pròtesi dental, la porto sense adonar-me i menjo de tot sense que es mogui. M’agrada el tracte familiar i sobretot professional que i al centre. T’aconsellen el que més s’adapta a les necessitats i a la butxaca, que també és important.”

Magda Estrada Castells

Mollerussa

“Además de ser responsables de que pueda comer bien y tenga una sonrisa aceptable para una abuela, el equipo de DENTALOFFICE ha conseguido derribar mis prejuicios respecto a las clínicas dentales. Como la mayoría, yo pensaba que sólo se iba a esos “siniestros lugares” a pasarlo mal, pero el cariño y la amabilidad con la que me ha tratado la Doctora Carmen Pozo y todos sus compañeros, ha hecho que me sienta cada martes, desde hace unos cuantos, como en casa. Así que sólo les puedo dar un ¡bravo! y mi eterna gratitud, por saber poner en su trabajo tanta humanidad”.

Gloria López Gracia

Lleida

“Després de molt temps pensant, vaig decidir ficar-me brackets. Hem van recomanar Dental Office i després de 2 anys de tractament, per descomptat, ha estat un encert. Allí em va rebre un equip de professionals que van resoldre totes les preguntes i dubtes, que eren molts!! Tots els dies no han estat fàcils, però es compensa en veure el resultat final. En aquest temps s’ha creat una relació molt propera amb l’equip de Dental Office, hem compartit molts bons moments. Avui no puc més que recomanar Dental Office a qui com jo tingui “por” d’anar al dentista, allí l’acolliran uns grans professionals.”

Marta Pociello Coscolla

Mollerussa

“Estic content dels serveis de Dental Office, agraït per l’atenció i l’assessorament rebuts, jo i la meva dona amb tractaments generals i la meva filla amb ortodòncia. Valoro l’atenció personalitzada rebuda i en especial el tracte de la doctora Alba qui em va atendre; a la Carme, la gerent de la clínica i en general, tot el seu equip.”

Ramon Tomàs Torres

Mollerussa

“He provat altres clíniques, però des que vaig provar Dental Office ha canviat la meva forma de pensar de les clíniques dentals. En entrar a la consulta et dóna la sensació d’estar entre professionals que en tot moment t’aconsellen i et responen a tots els teus dubtes. Les instal.lacions són modernes i et fan sentir com a casa. Poc a poc es crea una relació diferent. No et tracten com un pacient més, per aquest motiu recomano Dental Office per la seva professionalitat i el seu tracte proper”

Elisabeth Conde Martín

Mollerussa

“Des de fa uns anys tota la família ens visitem a Dental Office. Tant pel tracte com pel seu servei. Estem molt contents, són molt familiars i sempre ens han solucionat els nostres problemes bucals. Moltes gràcies equip!!!.”

Paquita Blanch Solsona

Mollerussa

“Sóc client de Dental Office des de fa més de 5 anys. Des del primer moment fins al dia d’avui, m’han fet sentir còmoda, segura i amb total confiança amb els tractaments rebuts. Tenen un equip genial!!!!”

Lorena Maldonado Ramírez

Mollerussa

“Tant la meva família com jo anem a Dental Office. Sempre ens donen molta confiança i ens tracten molt bé. A vegades anem amb por, però ens expliquen el que ens faran, ens cuiden i llavors ens tranquil.litzen. Sempre ens atenen amb rapidesa i ens solucionen els nostres problemes bucals el millor possible, transmeten confiança i professionalitat.”

Emilia Fernàndez Martínez

El Palau d’Anglesola

Share This