}

Lunes - Viernes 09:00-21:00

Sábado 09:00-14:00

Av. de la Pau, 26
Mollerussa

Clients Satisfets

“El resultat de la ortodoncia es molt favorable, tan per el tracte personal rebut per les treballadores de la clinica, com per tot el procés de les meves dents, al principi hem va fer una mica de por però ho he portat molt bé i he pogut fer vida normal i menjar de tot, he confiat amb aquesta clínica tant és així que he aconsellat a tota la meva familia per a que confiin la eva salut dental a Dental Office. ”

Zaida Martin Doblas

29 anys

El Palau d’Anglesola

“Abans d’anar al Dental Office, anar al dentista era possar-me nerviosa, ara desde que vaig a Dental Office anar al dentiste es anar a veure amics!!!! Son uns grans professinals, sempre et reben amb un somriure.”

Montse Escobedo Farré

39 anys

Vila-sana

“Molt bé la gent, el tracte, es com la meva familia,i sobretot les dents em van molt bé i els masatges de maravilla, tinc molt bon record del Fèlix que va ser el primer fisioterapeuta que em va tractar a la clínica, però la que tenen ara m’encanta, de tant en tant les vinc a veure per que les considero amigues meves. El meu marit ara ha començat a venir a la clínica també.”

Ana Mulero Gonzalez

86 anys

Mollerussa

Interessat?

Contacta'ns i agenda la teva visita

“Pert part de Dental Office he rebut sempre un tracte molt proper i professional. Una clínica amb un gran equip i un servei molt complet. Sens dubte, una molt bona opció per cuidar del teu somriure”

Laura Ferrer Morales

24 anys

Mollerussa

“He quedat molt content, he fet vindre molta gent del poble del Palau que em pregunten que tal m’ha anat el tractament, ja que he estat un temps venint per que m’he ficat implants.”

Josep Mª Piñol Raurich

55 anys

El Palau d’Anglesola

“El meu nom és Trinitat i tenia pànic als dentintes abans de conèixer la Doctora Carme i el seu equip.
La professionalitat, tracte i paciència que proporcionen als seus pacients, juntament amb els exel·lentes resultats, han fet de mi una altra persona.
Ara tinc una dentadura útil i bonica i confiança en aquesta Clinica. Moltes gràcies per tot.”

Trinitat Olivé

57 anys

Castellnou de Seana

Share This
× Clic per concertar visita per whatsapp