TRACTAMENTS

Odontopediatria

A la nostra clínica tractem aquesta branca de l’odontologia. Es centra en pacients de entre 1 i 12 anys, que busca aconseguir un control oral, preventiu i terapèutic també en nadons, nens i adolescents.

Es recomana la primera visita a l’odontopediatra un cop completades les 20 peces temporals que composen la primera dentició del nen, aproximadament als 3 anys d’edat. La doctora s’encarrega d’examinar les peces dentals, la mandíbula i les genives del nen amb l’objectiu de detectar possibles problemes.

Els problemes més freqüents en els nens en aquestes edats són:

  • CÀRIES
  • AFECTACIONS DENTALS PER TRAUMATISMES O ALTERACIONS EN
  • DESENVOLUPAMENT
  • CREIXEMENT BUCODENTAL.
  • ALTRES PROBLEMES GENERALS PER UNA DOLENTA HIGIENE ORAL.

ODONTOPEDIATRIA

Ortodòncia infantil

Amb l’ortodòncia interceptiva tractem problemes de maloclusió dental o edats primerenques, quan l’infant encara està en fase de creixement, simplifica molt el procediment i prevé problemes en l’etapa adulta.

Es focalitza en el fet que els ossos, durant la infància encara es troba en fase de creixement, es pot intervenir en ells j que es col·loca en nens d’entre sis i onze anys i serveix per guiar el creixement i/o corregir el desenvolupament dels seus ossos (maxil·lar superior i mandíbula). L que es pretén és controlar i equilibrar tant la posició com la mida dels ossos maxil·lars.

  • Expandor de paladar: Evitem problemes d’espai, mossegades i creuades i
    apinyaments dentals.
  • Placa hawley: Correcció del posicionament de les dents.
  • Reixeta palatina: Eradica l’hàbit de succió del dit.

FAQ

Quins són els objectius de l’ortodòncia interceptiva o infantil?

Aconseguir que els ossos tinguin una posició i una mida adequats. D’aquesta manera, es millorarà la funcionalitat, estètica dental i evitar maloclusions molt severes que en l’edat adulta només se solucionarien mitjançant cirurgia.

Després de l’ortodòncia interceptava serà necessari un altre tractament dental?

La majoria de vegades, després de portar els aparells interceptius, és necessària la col·locació de l’anomenada ortodòncia correctiva que es col·loca a partir del dotze anys, quan ja no hi ha dents de llet a la boca i han erupcionat, totes les peces dentals definitives.

Contacta'ns

Si vols demanar més informació, concertar una visita, no dubtis a contactar-nos…

Informació sense compromís

He llegit i accepto la política de privacitat