TRACTAMENTS

Estètica facial

LIFTING FACIAL NO QUIRÚRGIC

El lífting facial no quirúrgic consisteix en un conjunt de tècniques

(vitamines, àcid hialurònic…) que no requereixen cirurgia ni anestèsia per aconseguir un efecte de rejoveniment facial.

S’aconsegueix un rostre més saludable i jove gràcies a tècniques que eleven els teixits relaxats preservant els seus trets i l’aspecte natural.

ELIMINACIÓ DE BERRUGUES

Les berrugues són petits creixements de la pell inofensius i indolors

però generalment considerats com a poc estètics que poden aparèixer en diferents llocs del cos.

Hi ha diversos tractaments per a l’eliminació de berrugues, des de tallar la berruga fins al seu cremat, crioteràpia, cirurgia làser o aplicació de cantaridina, i fins i tot s’utilitzen productes estètics i remeis naturals per a l’eliminació de berrugues.

FILS TENSORS

Els fils tensors facials són un tractament indolor i natural

mitjançant el qual es teixeix un entramat de fils molt fins creuats per subjectar el teixit facial. El seu material permet formar teixit de suport perquè produeix fibroblasts i col·lagen al voltant del fil.

És recomanable recórrer als fils tensors o fils màgics a partir dels 35 anys, quan es comencen a notar els primers signes de flacciditat facial, ja que permeten redefinir el contorn natural rejovenint la pell i donant-li més elasticitat, vitalitat i lluminositat.

Se solen aplicar en galtes, papada, coll, contorn mandibular i zona peribucal formant una mena de lífting immediat. Es recomanen en cas de tenir pell flàccida, petites arrugues i plecs nasogenians.

El tractament de fils tensors amb polidioxananona es realitza en sessions de màxim 30 minuts millorant l’aspecte general de la pell tractada.

OMPLIMENT FACIAL I DE PÒMULS

Si vol millorar el seu aspecte accentuant o farcint els pòmuls de la seva cara

consulti amb els nostres especialistes perquè valorin el tipus de correcció que requereix el seu rostre. El tractament pot realitzar-se amb infiltracions, materials de farciment, injeccions o amb implant o trasplantament de greix. Estudiarem la solució òptima per a millorar l’estètica de la seva cara.

En molts casos, l’estructura dels pòmuls és determinant en la forma de la cara i en bellesa general de cada persona, però pot arribar a canviar amb el pas del temps. Gràcies als nostres avançats tractaments i tècniques de bellesa podem millorar la seva estètica facial de forma senzilla i segura.

TOXINA BOTULÍNICA (BOTOX)

La toxina botulínica consisteix en

una neurotoxina formada per un bacteri anomenat clostridium botulinum que crea paràlisi muscular per tractar certes malalties neurològiques però també s’utilitza amb finalitats estètiques.

Cada vegada es realitzen més tractaments cosmètics amb injeccions de toxina botulínica per millorar temporalment les línies de la pell de l’entrecella, potes de gall i front de forma mínimament invasiva.

Abans de sotmetre’s a un tractament amb toxina botulínica, li recomanem que consulti amb un professional qualificat que valori el cas concret i li ofereixi una solució personalitzada.

ÀCID HIALURÒNIC

L'àcid hialurònic és un component que trobem de forma natural en el nostre propi cos

especialment en: articulacions, cartílags i pell. Amb el pas del temps, les nostres reserves natural d’àcid hialurònic, disminueixen notablement provocant: l’envelliment de la nostra pell, pèrdua de fermesa, flacciditat, aparició d’arrugues, etc.

Recupera la fermesa del rostre, augmenta el volum i hidrata de la pell, a part de corregir els signes d’envelliment entre altres.

Aquest tractament s’aconsegueix mitjançant petites infiltracions cutànies que aconsegueixen omplir les petites arrugues de la pell, per evitar molèsties s’aplica prèviament una petita pomada anestesia o fred local a la zona a tractar.

Els resultats son immediats, i el seu resultat dura entre 9 i 12 mesos depenent de l’edat, de la zona, de la qualitat de la pell i de l’estil de vida que porta el pacient.

HIDROXIAPATITA CÀLCICA

Arrugues, flacciditat, pèrdua de volum són alguns dels signes clars d'envelliment

Els combatem amb un dels tractaments més innovadors en el camp de la medicina estètica per a rejovenir el rostre és la Hidroxiapatita Càlcica, sense necessitat de cirurgia, un procés senzill i ràpid.

És un estimulador de col·lagen natural que actua en la zona aplicada com un lifting facial immediat i durador, gràcies a la seva elevada viscositat i elasticitat. Amb aquest tractament recuperaràs el volum de la teva pell i tractarem la flacciditat de forma instantània.

  • La infiltració es realitza en els plànols més o menys profunds, en comptes de ser un ompliment únicament superficial. Aquesta injecció subdèrmica o intramuscular
    permet depositar-la en forma de fils fins.
  • Les setmanes següents al tractament, l’organisme anirà absorbint la substància. Com a conseqüència del ompliment anterior, es produeix una estimulació de col·lagen que trigarà a completar-se uns 6 mesos.

FAQ

Quines són les aplicacions?

  • Arrugues de la barbeta.
  • Arrugues peribucals.
  •  Defectes al nas.
  • Enfonsaments per cicatrius o d’altres atròfies cutànies.
  • Falta de volum a les mans.
  • Solc nasogenià.

Quins avantatges presenta?

Aquest tractament és mínimament invasiu, molt ràpid i s’aconsegueixen els efectes de forma immediata. Els seus resultats són molt naturals.

Contacta'ns

Si vols demanar més informació, concertar una visita, no dubtis a contactar-nos…

Informació sense compromís

He llegit i accepto la política de privacitat