TRACTAMENTS

Carilles

Les carilles dentals son unes fines làmines de porcellana o un material anomenat composite que s’adhereixen a la cara visible de la dent per millorar el seu aspecte estètic.

Permeten millorar substancialment l’aspecte de les dents de forma molt ràpida i eficaç, d’aquesta manera, la persona no necessita sotmetre’s a un tractament que requereixi més temps i aconsegueix l’estètica dental que vol obtenir.

Degut a la finalitat estètica, aquestes làmines es col·loquen a la cara vestibular de les dents frontals, ja que són les més visibles quan somriem. Per tant, el seu objectiu no és el de millorar la funcionalitat de les peces dentals sinó donar-los-hi un aspecte més harmònic.

Hi ha diversos tipus:

  • Carilles de porcellana o ceràmica: Són les més ofereixen més qualitat i durada. La resistència de les carilles ultrafines es deu a la porcellana injectada que es duu a terme en la seva confecció. Aquestes làmines tenen un gruix similar al de una lentilla, entre 0,3 i 1 mil·límetre, pel que com a norma general no s’ha de llimar ni alterar la forma de la peça dental natural.
  • Composite: Les carilles de composite també ofereixen un bon resultat estètic per a la cavitat oral del pacient, però el material amb el que es fabriquen fa que siguin de menys durada que el de porcellana.
    Per aquest motiu els especialistes recomanen les carilles de composite en dos casos molt concrets: quan la correcció es especialment senzilla o quan els pacients que la sol·liciten son joves.

FAQ

Per a que s’utilitzen?

Per a corregir defectes tan comuns com les dents totes o trencades, separades amb taques, irregulars o desgastades.
Les carilles estètiques poden ser una alternativa a la ortodòncia en cas de que una persona
vulgui canviar lleument la forma de les seves dents.

Es recomanable posar-se carilles?

El tractament ofereix una sèrie de beneficis sobretot relacionats amb la millora estètica del somriure a curt termini. És un tractament focalitzat en aquells pacients que:

  • No estan conformes amb el seu color, mesura, forma o la posició de les seves dents.
  • No vol sotmetre’s a un tractament llarg com una ortodòncia.
  • Necessita una solució ràpida.

TRACTAMENTS

Blanquejament dental

El blanquejament dental aconsegueix reduir diversos tons el color original de les peces dentals per crear aparença de dents més blanques i brillants.

El tractament permet eliminar la majoria de les taques produïdes per causes intrínseques, extrínseques o medicaments.

Els tractaments d’aquest tipus realitzats en una clínica dental especialitzada no només permeten més durabilitat en quan a l’efecte produït sinó una major efectivitat i un tracte personalitzat que permetrà observar individualment quina tècnica és la més adequada per a cada pacient.

FAQ

El blanquejament dental produeix sensibilitat dental?

Aquest procés, que pot provocar irritació pulpar (la polpa dentària és el teixit interior de les dents), en ocasions genera sensibilitat dental. No obstant això, a l’acabar el blanquejament, lasensibilitat dental que pogués aparèixer hauria de desaparèixer en 48 hores com a màxim.

El blanquejament en clínica permet que en la primera sessió de 30 minuts ja es puguin observar els canvis en l’esmalt.

Quantes sessions son necessàries per notar canvi en la coloració de l’esmalt?

Les sessions necessàries per assolir determinat color d’esmalt depenen de, primerament, quin tipus de blanc volem aconseguir, de la peça dental de cada pacient i del seu estil de vida, normalment recomanem 3 sessions per assolir un esmalt amb una alta tonalitat blanca. Tot i que amb una sessió començaríem a notar un canvi notable.

Contacta'ns

Si vols demanar més informació, concertar una visita, no dubtis a contactar-nos…

Informació sense compromís

He llegit i accepto la política de privacitat