Diversos estudis demostren els beneficis d’una correcta higiene bucodental. Els efectes positius de tenir un somriure bonic no són únicament a nivell emocional, també influeixen de manera positiva en un entorn professional i social. Per a poder aprofitar el que aporta un somriure sa i bonic, és necessari que la persona somrigui obertament i, cosa que és més important, que estigui completament a gust amb l’aspecte de la seva boca. Si portes ortodòncia, un dels aspectes més delicats durant el tractament és poder mantenir una correcta higiene dental amb brackets o ortodòncia fixa. Pren nota dels següents consells perquè puguis gaudir del somriure que sempre has somiat quan finalitzis el tractament.

Com es realitza una higiene dental amb brackets?

Ja sigui amb ortodòncia amovible o fixa, seguir al detall les indicacions del teu dentista t’ajudarà, no sols al fet que el tractament pugui oferir-te els millors resultats al més aviat possible, sinó al fet que puguis mantenir una correcta higiene i salut bucodental durant aquest. Des de Dental Office a Mollerussa t’oferim les pautes bàsiques per a mantenir una correcta higiene dental amb brackets. Si portes ortodòncia…

  • És fonamental rentar-se les dents després de cada menjar, mínim tres vegades al dia.
  • El raspallat, a més, també és recomanable després de cada refresc ensucrat, va venir o cafè sempre que sigui possible.
  • S’han de retirar els elàstics de l’ortodòncia per a realitzar un raspallat correcte.
  • És important utilitzar raspalls interproximals per a arribar a les vores dels brackets i eliminar qualsevol resta de menjar.
  • A més, l’ús del fil dental dissenyat per als aparells dentals ajuda a netejar residus persistents.

Quina és la millor ortodòncia per a la teva boca?

En la Clínica Dental Office comptem en l’equip amb la Dra. Lídia Porta, qui assegura que “encara que els tractaments d’ortodòncia han estat més habituals entre nens i adolescents, la veritat és que actualment l’ortodòncia s’ha popularitzat també entre els adults”. Ara com ara, gràcies a la innovació tecnològica que el sector dental està experimentant, s’estudia cada cas al detall incloent en el pla de tractament de cada persona el tipus d’ortodòncia que millor s’ajusta.

Si estàs pensant a perfeccionar el teu somriure i millorar la teva estètica dental, la Clínica Dental Office, compta amb especialistes per a assessorar-te sobre quina mena d’ortodòncia és millor per a tu.

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres si busques un ortodoncista que estudiï el teu cas.

Pots trucar-nos al 973601152 – 640355219.