}

Lunes - Viernes 09:00-21:00

Sábado 09:00-14:00

Av. de la Pau, 26
Mollerussa

Filosofia

Descobreix el concepte DENTALSPA d’alta qualitat amb serveis especialitzats terapèutics i de relaxament

Hem volgut integrar el concepte DENTALSPA d’alta qualitat amb serveis especialitzats terapèutics i de relaxament amb un equip de professionals amb anys d’experiència en les disciplines de la implantologia, periodòncia, pròtesis, ortodòncia, odontologia conservadora i infantil de la mà de professionals vinguts de l’Hospital Sant Joan de Déu per tractar tot allò que fa referència a la salut buco-dental combinats amb els beneficis per l’organisme de la homeopatia, la fisiosteopatia i la nutrició.

La nostra clínica també s’ha volgut adaptar als temps de crisi creant la TARGETA DENTALOFFICE. Pagant 25€ a l’any tens els següents avantatges:

Higiene i revisió gratuïtes.
25% de descompte en radiografies.
10% de descompte en tractamens odontològics generals (excepte ortodòncia)
Atenent les demandes dels nostres pacients hem volgut incorporar un nou servei d’estètica facial on professionals mèdics li donaran un aspecte més natural i juvenil a la teva cara.

Els anys d’experìencia ens han fet veure i entendre que els problemes bucals van totalment lligats a la resta del cos, es tracta doncs de trobar l’equilibri. Per aquesta raó complementem els tractaments dentals amb altres especialitats mèdiques com ara la fisiosteopatia o l’homeopatia.

Que ens aporta cada especialitat al camp de l’odontologia?

FISIOSTEOPATIA: Reduir i/o evitar disfuncions articulars o musculars, provocades per problemes dentals o oclusals que ens poden provocar mal de cap, orella…
HOMEOPATIA: Tractar l’ansietat que pot provocar la visita al dentista així com altres efectes derivats de qualsevol tractament.

El primer Dental Spa de les terres de Lleida

El disseny i comoditats de la nostra clínica farà que t’agradi anar al dentista. Des de llegir el diari en un tablet, triar la música que vols escoltar mentre et tractem o gaudir de la nostra fragància exclusiva pensada pel relax i evitar “l’olor a dentista”. Exposicions fotogràfiques itinerants, box decorats amb fotografies que et transportaran a llocs llunyans i els colors de les nostres instal·lacions basats en la cromoteràpia, des dels uniformes a les parets.

Estem a l’avantguarda dels últims tractaments dentals convencionals i estètics com la ortodòncia invisible, carilles de zirconi (metall blanc) o tots els tractaments amb CAD CAM (programa informàtic d’elaboració de pròtesis). El concepte SPA combina neteja bucal , estètica i cosmètica dental i ioga facial, i si vols anar més enllà tractamens d’estètica facial amb infiltracions d’àcid hialurònic per millorar l’aspecte de la teva pell.

El nostre concepte de salut integral integra professionals de la medicina homeopàtica com el Dr. Jordi Caselles amb una llarga experiència en aquest camp per tractar patologies fisiològiques i emocionals i de la fisiosteopatia com Fèlix Grau per les patologies de l’articulació temporo-mandibular i de la resta del cos. A més, en l’odontologia sabem que molts problemes dentals venen donats per uns mals hàbits alimentaris, per això hem incorporat al nostre equip la nutricionista Isabel Perea.

Interessat?

Contacta'ns i agenda la teva visita

Dental Office, clínica solidària

Des de la seva obertura el nostre centre ha apostat per realitzar una funció solidària, per aquest motiu part del que els nostres pacients paguen pels seus tractaments va destinat als diferents projectes de les ONG’s Dentistas Sin Fronteras (Projecte Santo Domingo) i Fundación Vicente Ferrer (Projecte Índia).

Les nostres labors solidàries van des d’exposicions fotogràfiques benèfiques, recollida de material escolar que els nostres doctors s’encarreguen de lliurar personalment, fins l’aportació dels nostres coneixements i treballs a la mateixa Índia i República Dominicana, que són principalment les zones on aquestes ONG actuen. Les contribucions econòmiques van destinades a la construcció de potabilitzadores, a programes de nous domicilis a camperols i atenció als seus habitants, persones amb escassos recursos, que gairebé mai havien estat visitades anteriorment per dentistes. També fem atenció a discapacitats i programes escolars.

Però la nostra clínica no vol ser solidària només amb les persones de fora si no que també vol donar suport als habitants de la nostra població i rodalies. Per aquest motiu, es realitzen aportacions de lots de Nadal a famílies del Pla d’Urgell amb pocs recursos econòmics, gestionat per Creu Roja Mollerussa. La nostra filosofia és cuidar de les persones.

Share This